Ruža u oluji

Ruža u oluji - Stojić, Mile | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
5,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruža u oluji.pdf
ISBN
1703203966277

OPIS

Osim što je jedan od najmoćnijih pjesnika na našim prostorima, Mile Stojić je umjetnik novinarstva, i to onog novinarstva koje postupno nestaje, koje se povlači u zadnje rovove pred svakodnevnim naplavinama trivijalnosti, pred svim tim senzacionalnim i spektakularnim i ekskluzivnim informacijskim obiljem koje služi zaglupljivanju i držanju u pokornosti. Gotovo bi se moglo reći da knjige poput ove imaju spomeničku vrijednost, ne samo zbog svojeg sadržaja, nego kao podsjetnik na vrijeme kada je za bavljenje novinarstvom trebalo imati pameti, stila i morala … U svakom od Stojićevih zapisa ima više morala – dakle kreativnosti, dakle otpadništva – nego u godišnjim kompletima kurentnih tiskovina. Zato je i naslov ove knjige najuputnije čitati kao skicu za portret njenog autora. Viktor Ivančić

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 64866 ... ruŽa u oluji ruŽa u oluji ruŽa u oluji ruŽa u oluji ruŽa u oluji ruŽa u oluji ruŽa u oluji.

... Ruža u oluji Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji.

POVEZANE KNJIGE