Suđenje Darwinu

Suđenje Darwinu - Johnson, Phillipe | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Johnson, Phillipe
DIMENZIJA
10,29 MB
NAZIV DATOTEKE
Suđenje Darwinu.pdf
ISBN
9348915714717

OPIS

Kontroverzna knjiga koja je uzdrmala znanstveni establišment. Zašto? Ona pokazuje da se teorija evolucije ne temelji na činjenicama…..Ona pokazuje da se teorija evolucije ne temelji na činjenicama nego na vjeri – vjerovanju u filozofski naturalizam. Phillip Johnson dokazuje da jednostavno nema dovoljno mase empirijskih podataka koji bi poduprli teoriju. U ovom novom izdanju Johnson odgovara kritičarima prvog izdanja među kojima i Stephenu Jayu Gouldu, te također proširuje građu. S pojedinostima nalik onima iz napetog sudskog procesa, Johnson vodi čitatelje kroz dokaze odvjetničkom vještinom kojom je ovladao kao profesor prava na Berkeleyu, specijaliziran u logici dokaza. Smireno, sadržajno i neodoljivo uvjerljivo. Phillip E.Johnson (1940 – ) diplomirao je na Harvardu u Chicagu. Bio je sudski službenik u vrijeme predsjednika Vrhovnog suda Earla Warrena i više od trideset godina predavao pravo na Sveučilištu Kalifornija u Barkeleyu. Početkom devedesetih godina 20.stoljeća počinje pisati knjige koje se bave kritikom teorije evolucije. Suđenje Darwinu je njegova prva i najpoznatija knjiga.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

Zašto? Ona p... Smatrate li ispravnom odluku da u srednjim školama samo maturanti pohađaju nastavu uživo? Ova knjiga je uzdrmala naučnu javnost kada je objavljena jer tvrdi da se Darvinova teorija evolucije ne bazira na opipljivim materijalnim dokazima i utvrđenim činjenicama već na verovanju u filozofski naturalizam. On je 1991. objavio knjigu "Suđenje Darwinu".

POVEZANE KNJIGE