Svijetla na nebu

Svijetla na nebu - Mišak, Krešimir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mišak, Krešimir
DIMENZIJA
10,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijetla na nebu.pdf
ISBN
9794458719324

OPIS

Kronologija istraživanja NLO-aIako u samom uvodu autor navodi da u ruci držite nevažnu knjigu o nevažnoj stvari, to nije sasvim točno. I to iz nekoliko razloga – fenomen NLO-a zaokupljao je pozornost najvećih svjetskih velesila, u njegovo proučavanje utrošena su znatna financijska sredstva, osnivani su razni odbori i agencije u kojima su sjedili poznati i priznati stručnjaci iz različitih aspekata ljudskog života. Sve u svemu, čini se da je fenomen NLO-a ipak važna stvar, pa je važna i knjiga koju držite u rukama. Ako zbog ničeg drugog, onda barem zbog odgovora na, kako Krešimir Mišak navodi, najgluplje pitanje koje mu je postavljeno: Vjeruješ li u NLO-e?. Mišak odgovara: Naravno da ne vjerujem. Ali nisam kriv što oni ipak lete.

Vidi sve knjige - Povezani sadržaj - Najava • 15.11.2018. Program događanja na Interliberu 2018.

- Nakon izlaska oko 4.30 sati, primjetili smo dva žarka bijela svijetla na nebu. Jedno svjetlo je bilo veće, drugo manje.

POVEZANE KNJIGE