Tao te ching o umijeću sklada

Tao te ching o umijeću sklada - Tzu, Lao | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tzu, Lao
DIMENZIJA
3,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Tao te ching o umijeću sklada.pdf
ISBN
6772408884670

OPIS

Ekskluzivno izdanje (luksuzno ilustrirano i opremljeno) drevnog kineskog teksta o taoizmu namijenjeno je svima koji žele živjeti u skladu s prirodom. Napisan približno u 6 st. pr. K., Tao Te Ching je remek-djelo kineskog mudraca Lao Tzua (ili Laozija), zapisničara na dvoru dinastije Zhou, Konfucijevog suvremenika i utemeljitelja taoizma. Iako je tekst nastao prije više od 2500 godina na Dalekom Istoku, koncepti i učenja koja iznosi nikad nisu bili relevantniji za suvremeni zapadni svijet. Lao Tzu donosi temeljnu mudrost življenja tvrdeći da pojedinci mogu postići ispunjenje živeći u skladu – ne samo s drugima, nego i s prirodom. Ovo ilustrirano izdanje u svili nezaobilazan je dodatak svakoj zbirci klasičnih duhovnih tekstova.

Pisana silovitim jezikom punim smionih i bujnih izraza koji svoj najbolji oblik pronalaze u paradoksu. Napisan približno u 6 st. pr.

stoljeću prije Krista kineski mudrac Lao Tzuzapisničara na dvoru dinastije Zhou, Konfucijev suvremenik i utemeljitelj taoizma.Iako je tekst nastao prije više od dvije i pol tisuće godina na Dalekom istoku, mnogi koncepte i učenja koja iznosi smatraju se prikladnima i za suvremeni zapadni svijet. The above is the most accurate translation of the ancient classic available anywhere at any price. We are glad to make it a free download for everyone, thanks to special permission from the publisher of Tao Te Ching: Annotated & Explained, which contains much more than just the translation, for those who wish to delve deeper..

POVEZANE KNJIGE