Znam za više matematika 8

Znam za više matematika 8 Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Znam za više matematika 8.pdf
ISBN
9557633289746

OPIS

Zbirka Znam za više 8 namjenjena je utvrđivanju već stečenog znanja iz matematike na kraju osmom razredu osnovne škole i pripremi za zaključna testiranja, kao i za samostalnu pripremu učenika za inicijalna testiranja na početku srednjoškolskog obrazovanja. Zbirka sadrži 10 testova koji uključuju cjelokupno gradivo iz matematike u osnovnoj školi. Na kraju zbirke nalaze se rješenja svih zadataka s objašnjenjem načina bodovanja. Pomoću ovih testova učenici će lako provjeriti svoje znanje i napredak.

Za decu od 2 do 3 godine; Za decu od 3 do 4 godine; Za decu od 4 do 5 godina; Pripremni predškolski nivo; Slikovnice o srpskim vladarima i vladarkama; Udžbenici. Osnovna škola.

Više informacija o EU fondovima možete naći na web stranicama Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr. Odaberi predmet iz kojega želiš ponoviti školsko gradivo osmog razreda: biologija, fizika, geografija, kemija Početna Knjige Prirodne znanosti matematika Znam za više: matematika 8+ Šobot, M. et al: Znam za više: matematika 8+ Autor: Šobot, M.

POVEZANE KNJIGE