Biomedicinska merenja i instrumentacija

Biomedicinska merenja i instrumentacija - Popović, D., Popović, M., | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Popović, D., Popović, M.,
DIMENZIJA
8,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Biomedicinska merenja i instrumentacija.pdf
ISBN
4633401398289

OPIS

Udžbenik je namenjen studentima Elektrotehnike ali i lekarima i istraživacima u oblasti biomedicinskog inženjerstva. Pri pisanju knjige je korišcena obimna literatura i udžbenici iz oblasti medicinskih merenja koji se koriste na univerzitetima u Evropi i Severnoj Americi.NAPOMENA: srpski jezik, latinica

cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad. Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba. Biomedicinska instrumentacija Merenja u telekomunikacijama Merenja u elektroenergetici Inteligentna merenja Projektovanje savremenih mernih sistema Specijalističke strukovne studije Upravljanje informaciono-komunikacionim mrežama Jonizujuće i nejonizujuće zraženje i zaštita Merenje i obrada rezultata merenja Optički komunikacioni sistemi Čula.

brzina protoka tekućine (krvi u žili), a . ti.

POVEZANE KNJIGE