Čokolada

Čokolada - Kefeček, Maja | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kefeček, Maja
DIMENZIJA
4,60 MB
NAZIV DATOTEKE
Čokolada.pdf
ISBN
6910958973214

OPIS

Iako je danas čokolada uobičajena namirnica, još uvijek nosi dašak južnoameričke egzotike, a čokoladu spravljenu kod kuće rijetko da će netko odbiti kušati. Jednostavne za pripremu, a fantastičnog okusa, Maja Kefeček u ovoj kuharici nudi veganske slastice od čokolade kojima ćete teško odoljeti. Probajte pikantnu čokoladnu kremu s đumbirom i narančom ili mediteransku čoko pitu s pinjolima, bademima i smokvama, ali i izvrsne klasike u veganskom ruhu: vjerojatno jedva čekate da napravite domaću crnu ili bijelu čokoladu, slasnu sahericu, browneije ili jaffa kekse. Naši su favoriti superfood čokolada, štrudla s čokoladom i kruškama te čokoladna tjestenina. A tu je i ljuto grah varivo, da, pogađate, s čokoladom! Možete li odoljeti takvom izazovu? Fotografije u kuharici i stiliziranje hrane ovoga puta potpisuje sjajna Maja Danica Pečanić.

Žestoka konkurencija na tržištu čokolade dovela je do toga da su neki u nju počeli dodavati škrob kako bi dobili na količini. Čokolada je, bez sumnje, jedna od najomiljenijih namirnica na svijetu i idealni poklon kada želite razveseliti voljenu osobu. U posljednje vrijeme sve je više istraživanja o povoljnim učincima čokolade na zdravlje te joj se čak daje laskava titula "superhrane". Čokolada predstavlja i pravi rudnik magnezija, oligoelementa neophodnog za normalno funkcioniranje svih životnih metaboličkih procesa.

Izabrani asortiman odličnih čokolada za pečenje koje su do sada koristili samo vrhunski slastičari, sada je dostupan i u manjem pakiranju. RUBY je prava, prirodna čokolada, dobivena iz kakaovca. Samo posebno odabrana zrna kakaovca, obrađena posebno razvijenim postupkom prerade, mogu postati RUBY.

POVEZANE KNJIGE