Francuski jezik na državnoj maturi

Francuski jezik na državnoj maturi - Karković, Nina | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Karković, Nina
DIMENZIJA
3,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Francuski jezik na državnoj maturi.pdf
ISBN
9421920653673

OPIS

priručnik za pripremu ispita državne mature iz francuskog jezikarazina A2razina B12 CD-aUsklađeno s Ispitnim katalogom za francuski jezik – obrađena sva područja ispitivanja:slušanje, čitanje i pisanje.

... Na ovogodišnjoj državnoj maturi zabilježen je veliki pomak u uspjehu gimanzijalaca u odnosu na prošlu godinu kada je više od tisuću gimnazijalaca dobilo negativnu ocjenu iz jednoga od tri obvezna ispita (hrvatski, matematika, strani jezik), a ove godine negativnu ocjenu na nekom od obveznih ispita dobilo je nešto manje od 450 ... ENGLESKI JEZIK na državnoj maturi. Info; Priručnik će ti pomoći shvatiti i položiti ispit iz engleskog jezika na državnoj maturi.

Engleski za jako malu djecu od 3 godine na dalje ... početni engleski, talijanski, francuski, mađarski, ruski, portugalski, poljski za odrasle 100 kn mjesečno.

POVEZANE KNJIGE