Nebeska glazba

Nebeska glazba Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
6,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Nebeska glazba.pdf
ISBN
9433477261200

OPIS

“Nebeska glazba” Gyalwa Karmape iznosi dio velikog učenja koje čitatelja može zainteresirati o tome kako upoznati samoga sebe i kroz to shvatiti smisao postojanja, doprijeti do osobne unutarnje sreće i ravnoteže na putu savršenstva koje vodi do oslobođenja od svih zabluda i patnji. U taj svijet Karmapa uranja svojom providnošću pa se mogu iščitati zapanjujuće proročanske vizije koje sežu daleko u budućnost, izražene na simboličan način. Njegovo učenje je duboko, misaono, kratko, praktično i jasno sa životnom porukom koja ima moć prodora duboko u ljudska srca pretvarajući se u lavlju riku koja budu iz duboke uspavanosti bez obzira na to kojoj religiji, rasi, boji i društvenom položaju netko pripadao. Njegov dramatičan bijeg iz Tibeta i dolazak u Indiju opisan u ovoj knjizi, istinski je scenarij koji svojim sadržajem premašuje bilo koju gledanu filmsku avanturu.

Izračunaj cijenu dostave Vrhunac istoga, dakako, nalazi se na vrhu: Nebeska šetnica ili famozni Skywalk već je postao ponos nacije, na njemu se valja slikati čak i ako smo ublijedjeli od muke, a vjerujte da se već na prvoj, četveroslojnoj staklenoj ploči čovjek i usred ljeta lako smrzne od straha. Obala nebeska šetnica Biokovski Skywalk od danas zatvoren za posjetitelje, svi željni avanture i spektakularnog pogleda morat će pričekati toplije dane Piše Hina Atraktivna nebeska šetnica - Skywalk na Biokovu na predjelu Ravna vlaška od subote je zatvorena za posjetitelje, tijekom zimskog razdbolja. Tehnički zaštićen bit će prilaz vidikovcu izgrađenom u obliku potkove, izvan ... 36.

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . Nebeska glazba.

POVEZANE KNJIGE