Priča o Pink Floydu – Kad svinje polete

Priča o Pink Floydu – Kad svinje polete - Blake, Mark | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blake, Mark
DIMENZIJA
10,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Priča o Pink Floydu – Kad svinje polete.pdf
ISBN
8087818087551

OPIS

Mark Blake, pisac knjige ‘Kad svinje polete – Priča o Pink Floydu’ prema mnogima je vrhunac svih priča ispričanih o tom voljenom i zagonetnom rock bendu.Mark Blake bio je pomoćnik urednika legendarnog magazina Q te je napisao sjajnu knjigu baziranu na intervjuima, kao prvo sa članovima banda, ali onda i sa prijateljima grupe, tehničarima koji su im pomagali na koncertima, glazbenicima koji su svirali u njihovo vrijeme, njihovim cimerima i prijateljima iz fakultetskih dana.– Uživao sam raditi intervjue sa svim članovima grupe i svaki od njih je potpuno drukčiji. Roger Waters je odličan sugovornik, vrlo je strastven i otvoren…. Poslao sam knjige svim članovima grupe. Jedino sam dobio povratnu informaciju od Davida Gilmoura kad sam ga intervjuirao za jedan magazin. Bio je iznenađujuće pun komplimenata – izjavio je autor.Prati se razvoj banda od početnih psihodeličnih londonskih dana, preko stadionskih grandioznih koncerata te inovativnih, posebnih i revolucionarnih albuma.No knjiga je i više od glazbe naime pisac se bavio temama zbog kojih možemo bolje razumjeti glazbu i približiti se samom životu banda i njegovih članova.Knjiga nas vodi kroz teško razdoblje banda vezano uz psihičku bolest Syda Barretta njegova izolacija od banda te o tragovima koje je njegova bolest i na kraju smrt 2006. ostavila na band.Mark Blake odradio je sjajan posao u opisivanju članova benda kao ljudi, kao članova Pink Floyda, obračajući posebnu pažnju na elemente kako je koji od njih utjecao na zvuk banda.Knjiga predstavlja putovanje od školskog dvorišta do velike slave i to na ljudski i realan način sa puno veselja, boli, uspona i padova sjajnih ostvarenja. Knjiga je zanimljiva i lako se čita sa puno zanimljivih detalja o ključnim trenucima i mukama jedne velike karijere, jednog velikog banda!

Izvrstan, veoma detaljan i važan pogled na istoriju grupe Pink Flojd. Kad svinje polete je prva kompletna biografija grupe Pink Flojd.Ovo prošireno izdanje istorije jedne od najvećih rok grupa svih vremena nastalo je nakon što je autor Mark Blejk razgovarao sa Dejvidom Gilmorom, Rodžerom Votersom ... Kad svinje polete: Priča o Pink Floydu by.

Book Kad svinje polete - priča o Pink Floydu - Kad svinje polete - Pri?a o Pink Floydu prema mnogima je vrhunac svih pri?a ispri?anih o tom voljenom i zagonetnom rock bendu. Mark Blake bio je pomoćnik urednika legendarnog magazina Q te je napisao sjajnu knjigu baziranu na intervjuima, kao prvo sa ?lanovima banda, ali onda i sa prijateljima grupe albumi, recenzije, diskografija, diskografije, album, recenzija, glazbena recenzija, recenzija albuma, kompilacija, kompilacije, box-set, CD, knjiga, vinil, LP, bend ... Opis - PRIČA O PINK FLOYDU - KAD SVINJE POLETE.

POVEZANE KNJIGE