Svemirci gaćoljupci

Svemirci gaćoljupci - Cort, Ben | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cort, Ben
DIMENZIJA
8,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Svemirci gaćoljupci.pdf
ISBN
9829603264746

OPIS

Kad svemirci na Zemlju se spuste Ti si njima zadnja briga došli us po tvoje gaće sve ostalo je nevažno njima. Ova šašava i zabavna priča kao da je pala s Marsa! Od smijeha će vam se tresti gaće! Svemirci gaćoljupci prodani su u Velikoj Britaniji u 1,000,000 primjeraka. I prevedeni na više od 10 jezika.

Naši omiljeni svemirci puni su blagdanskog duha. Pridružite im se dok pomažu Djedu Mrazu u radionici, Ru... Knjiga: Svemirci gaćoljupci spašavaju Zemlju, pisac: Claire Freedman, Ben Cort, Dječije knjige, Slikovnice, Tuzla, 14,70 KM, Izdavač: Školska knjiga, strana: 24 ... Slikovnica Svemirci gaćoljupci - Školska knjiga 2011 - samo prelistana - 30 kn NISAM ZA ZAMJENE! CIJENA JE FIKSNA I BEZ UKLJUČENE POŠTARINE! m mali_zvrko Svi oglasi ovog oglašivača Pošalji poruku Oglas objavljen 27.06.2017.

Dragi učenici, Jučer je bio Dan ružičastih majica (Pink T-shirt Day) koji nas svake godine podsjeća da uvijek trebamo biti dobri jedni prema drugima.. Na današnjem satu pogledajte priču "A glass of milk" i u bilježnice odgovorite na pitanja s listića. Freedman, Claire.

POVEZANE KNJIGE