Uvod u digitalnu obradu signala

Uvod u digitalnu obradu signala Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Uvod u digitalnu obradu signala.pdf
ISBN
9073176216814

OPIS

Osnovni pojmovi koji se razmatraju u ovoj knjizi su siganli i sistemi. Teorijska izlaganja su ilustrovana velikim brojem rešenih primera. Na kraju svake glave dati su zadaci za rad na računaru.Tekst knjige je podeljen u 11 glava i dva dodatka u kojima je obrađeno: predstavljanje diskretnih signala i sistema u vremenskom i frekvencijskom sistemu, z-transformacija, diskretizacija kontinualnih signala, diskretna Furijeova transformacija (DFT) i brza Furijeova transformacija (FFT), funkcija prenosa i frekvencijsku odziv, digitalni filtri beskonačnog impulsnog odziva, digitalni filtri konačnog impulsnog odziva, relacione strukture diskretnih sistema, diskretni slučajni signali i softverska implementacija sistema digitalne obrade signala primenom programskog paketa MATLAB. NAPOMENA: srpski jezik, latinica

CILJ Uvodnog predavanje i VJEŽ E_1: Sažeto, pomodu praktičnih, zanimljivih primjera na predavanju i zadataka na vježbi, primjenom MATLAB-a, Wavelab-a i Adobe Audition, izložiti temeljne ideje i postavke digitalne obrade zvučnih signala. Ponuda "Uvod u digitalnu obradu signala Ljiljan Milic" je arhivirana. Sortiraj po Potražite među aktivnim predmetima.

Sortiraj po Potražite među aktivnim predmetima. clio / UVOĐENJE U STARI ZAVET + UVOĐENJE U NOVI ZAVET 23.999 din .

POVEZANE KNJIGE