Žaba donosi bogatstvo

Žaba donosi bogatstvo - Simons, April | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Simons, April
DIMENZIJA
10,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Žaba donosi bogatstvo.pdf
ISBN
6770261014374

OPIS

Praktičan i jednostavan vodič kroz prastaro kinesko umijeće razumijevanja i uređivanja okoliša s ciljem života u što većem skladu s prirodom. Knjiga je namijenjena svima onima koji žele primijeniti feng shui u svojemu domu ili uredu, ali i onima koji žele produbiti svoje poznavanje feng shuia. Podijeljena je na dva dijela. U prvom dijelu obrađena je teorija, od osnova, jina i janga i pet elemenata pa sve do trigrama i I Chinga. U drugom dijelu knjige nalazi se zbirka praktičnih savjeta za življenje u skladu s feng shuijem, od smjernica o uređenju vrta do uređenja pojedinih prostorija u domu.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. II Žaba donosi bogatstvo Feng shui savjeti za sretniji život. Feng shui je umijeće Žaba donosi bogatstvo.

Feng Shui, ovaj talisman donosi sreću, sreću, bogatstvo i dugovječnost vlasniku. Ona daje potonje zbog činjenice da je sama dugogodišnja jetra i dijeli godine. Pri njihovu odabiru važno se odlučiti za one koji nas najviše asociraju na bogatstvo i blagostanje.

POVEZANE KNJIGE