Zyprexa i ostale nuspojave

Zyprexa i ostale nuspojave - Ivandić, Sanjin | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ivandić, Sanjin
DIMENZIJA
4,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Zyprexa i ostale nuspojave.pdf
ISBN
3035122167848

OPIS

Zyprexa i…ostale nuspojave naslov je knjige kratkih proza riječkog autora Sanjina Ivandića. Knjigu je objavio Izdavački centar Rijeka, a donosi sedamnaest tekstova što ih je Ivandić od 1996. do 2008. godine objavio u knjizi Proljeće kada je ponovno otkrio život“, raznim časopisima i listovima.

CITIRANJE Olanzapin je učinkovit atipični antipsihotik. S kemijskog stajališta, olanzapin je tienobenzodiazepin.

priča: Sanjin Ivandić: Zyprexa i ostale nuspojave Na vrh Uvjeti korištenja Politika privatnosti Oglašavanje Izbori - cjenik Impressum Politika kolačića RSS Stotine tisuća Hrvata i stotine milijuna ljudi na svijetu troši izuzetno raširene i korisne lijekove iz klase benzodiazepina, ali o njima ne zna osnovne stvari: za koje su bolesti indicirani, kad ih nije uputno uzimati, koje su im nuspojave i s čime se ne smiju miješati. zyprexa tablete, Novi Grad, 35 KM, zipreksa tablete. Ova stranica koristi kolačiće (eng.

POVEZANE KNJIGE