Crtač

Crtač - Nagulov, Franjo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nagulov, Franjo
DIMENZIJA
6,13 MB
NAZIV DATOTEKE
Crtač.pdf
ISBN
3153901400924

OPIS

Neobična knjiga! Starac Osvaldo nakon gubitka svoje obitelji živio je godinama u potpunoj samoći. Vrijeme je provodio crtajući. Od svih crteža najdraži mu je bio prvi crtež koji ga je neodoljivo podsjećao na njegova sina s kojim bi vrlo često znao razgovarati prije polaska na počinak. Međutim jedne se noći, na Osvaldovo veliko iznenađenje, dogodilo nešto čudesno. Neopisiva je svjetlost obuzela čitavu sobu, a iz ormara, u kojem je Osvaldo čuvao stvari svoje obitelji, začuo se dječji plač… I tu počinje prava priča.

godine na grafičkom odjelu Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu u klasi prof. Ante Kuduza.

Tom Dubravec/Cropix. Radio je kao ilustrator u tjedniku Nedjeljna Dalmacija, a nakon toga u Feral Tribuneu i Novostima. 'LA MOLNAR' Marvelov strip crtač napisao je knjigu o svojoj majci, opernoj divi Ljiljani Molnar Talajić Nik Titanik jedini je karikaturist, vjerojatno i na cijelom svijetu, koji dnevno objavljuje dvije karikature u dnevnim novinama 24sata.

POVEZANE KNJIGE