Kako sam upoznao Boga

Kako sam upoznao Boga - Gottlicher, Darko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gottlicher, Darko
DIMENZIJA
8,30 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sam upoznao Boga.pdf
ISBN
5796343656421

OPIS

Ako ste ikada željeli znati kako to izgleda neposredno se suočiti s Božjom sviješću i potom u svakodnevnom životu živjeti u Njezinoj Prisutnosti, ova knjiga će vam to omogućiti. Knjiga Kako sam upoznao Boga sasvim je izuzetna biografija prožeta i natopljena osebujnom duhovnom energijom čovjeka u potrazi za najvišom Istinom u kojoj iz dana u dan pročišćava sebe, kako bi naposljetku sasvim jasno ugledao Svjetlo. Upravo u ovoj knjizi podareno je čitatelju upečatljivo svjedočenje prosvijetljenog koji u svijet gleda iz zjenice Njegova oka, otkrivajući značenje božanske manifestacije u osobi i svijetu u kojem živimo. Pišući o svojem duhovnom putu, duboko iskreno i predano, podario je sebe kako bismo i sami bili preplavljeni čudesnim Svjetlom koje poziva da pogledamo iz središta Njegova pogleda.

Zagreb : Škorpion, 2 0 1 1. - Materijalni opis.

Nekad poluživ, nekad polumrtav, a nekad onaj koji nosi druge. Digao sam ruke od religije Tom je želio vjerovati u Boga, ali razočarao se u religiju. Pogledajte kako mu je proučavanje Biblije pomoglo da dobije nadu u bolju budućnost. Kako sam upoznao Boga : tajna svega Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE