Naša mala predstava

Naša mala predstava - Perković, Hana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Perković, Hana
DIMENZIJA
12,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Naša mala predstava.pdf
ISBN
8428702131502

OPIS

Ova bi slikovnica slobodno mogla nositi naslov: „Naša VELIKA mala predstava“. Posve moguća, realistična u motivu i izvedbi, ova slikovnica nosi u sebi neskrivenu plemenitost u namjeri i ostvarenju, onu toliko željenu solidarnost među današnjim školskim prijateljima. Nenametljivo darivanje i netražena a dobivena pomoć u nevolji pojavljuju se u priči kao velika (da li i rijetka?) dječja socijalna svijest i osjetljivost. Ako tome dodamo da je dječja mašta i kreativnost bukvalno odbačenih stvari proizvela nove i poželjne predmete, lijepe i funkcionalne (lutke za predstavu, ukrasne sitnice), a s namjerom da se razmijene za novac potreban siromašnoj prijateljici za odlazak na more, tada nam obrazac za ponašanje (i) odraslih u ovim surovim vremenima neće biti daleko. A sve je učinjeno bez lažne socijalne patetike, baš u skladu s Haninim vedrim crtežima, nenametljivo obojenim akvarelom.

Riječki kolorit. Autor »KBC-a i mi« Donato Jurković i redatelj Bojan Lakoš ... Stoga je vijest o njegovoj smrti od moždanog udara 17.

veljače 2011. rastužila ne samo njegove kolege, prijatelje i obitelj nego i desetke tisuća njegovih obožavatelja.

POVEZANE KNJIGE