Naučiti umrijeti

Naučiti umrijeti - Airaudi,Oberto | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Airaudi,Oberto
DIMENZIJA
11,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Naučiti umrijeti.pdf
ISBN
8374022417766

OPIS

Naslov ove knjige možda iznenađuje, ali ako dobro razmislimo o smrti ona je, od svih mogućih tema, jedina koja se tiče svakog od nas. Umiranje je dio života, kao i ljubav, kao napor, kao mladenački snovi i stvari u koje smo sigurni kao odrasli. Naučiti umrijeti objašnjava kako se pripremiti: kako biti spreman za približavanje tom trenutku ili kako pomoći našim prijateljima, našim najmilijima kada je sasvim prirodno, susretnu. Govoriti o smrti znači govoriti o životu. Naš je zadatak živjeti dostojanstveno, ostvariti svoje ciljeve i pobjediti svaki strah, uživati u svakom trenutku, čak i u posljednjem. Vještina. Olberto Airaudi osnivač je duhovnog, ljudskog i društvenog iskustva Damanhura. Autor je brojnih knjiga i radova na temu duhovnosti i istraživanja novih znanosti.

Naš je zadatak živjeti dostojanstveno, ostvariti svoje ciljeve i pobjediti svaki strah, uživati u svakom ... NAUČITI UMRIJETI Naslov ove knjige možda iznenađuje, ali ako dobro razmislimo o smrti ona je, od svih mogućih tema, jedina koja se tiče svakog od nas. Umiranje je dio života, kao i ljubav, kao napor, kao mladenački snovi i stvari u koje smo sigurni kao odrasli. NAUČITI UMRIJETI .

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 68317 ... Nećeš umrijeti od loših ljudi koji ti se u životu približe, ali ćeš naučiti cijeniti one dobre, naučiti ih paziti kao kap vode na dlanu.

POVEZANE KNJIGE