NLO-i

NLO-i - Kean, Leslie | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kean, Leslie
DIMENZIJA
12,46 MB
NAZIV DATOTEKE
NLO-i.pdf
ISBN
9951935673720

OPIS

Zapanjujuće službene izjave generala, pilota i vladinih dužnosnika „Konačno ozbiljna i dobro promišljena knjiga o ovoj kontroverznoj temi. Skeptici, ali i oni koji nikada nisu sumnjali, u ovoj će knjizi otkriti pravo skriveno blago vrijednih informacija koje će nam otvoriti oči. Ova će knjiga zasigurno postati zlatni standard istraživanja NLO-a. Dr. Michio Kaku, autor knjige „Fizika nemogućegSvi znamo da je 95 posto prijavljenih viđenja NLO-a moguće objasniti. Preostaje još onih 5 posto spektakularnih i dobro dokumentiranih ‘bliskih susreta’ koje su službeno istraživale vladine agencije diljem svijeta, ali do danas nisu pronađena nikakva pouzdana objašnjenja. Istraživačka novinarka Leslie Kean napisala je knjigu koja je rezultat desetogodišnjeg istraživanja zapanjujućih viđenja zračnih objekata nepoznatog porijekla i nevjerojatnih sposobnosti kretanja koja su zabilježena od sredine pedesetih godina prošlog stoljeća. Uz to, oslanjajući se na svoje istraživanje kao i na iskustva na desetke cijenjenih i visoko pozicioniranih svjedoka i službenih istražitelja – uključujući i pet generala i jednog bivšeg američkog guvernera – koji otkrivaju činjenice o NLO-ima, dobila je potvrdu o njihovu postojanju na najvišoj razini. Podijelivši s čitateljima nevjerojatna iskustva različitih svjedoka, od kojih su neki čak bili u izravnom okršaju s letjelicama nepoznatog porijekla, Kean je također skrenula pozornost javnosti na potrebu da se ove pojave temeljito ili barem ozbiljnije istraže jer, ako ništa drugo, dovode u pitanje sigurnost letenja kao i nacionalnu sigurnost. A s obzirom na to da „izvanzemaljska vozila ne priznaju međudržavne granice, vjeruje da je potrebno globalno priznanje njihova postojanja, te provođenje nepristranog znanstvenog istraživanja kako bismo se konačno približili razrješenju ovog sveprisutnog misterija. Kredibilitet njezina djela potvrđuje i John Podesta, posljednji šef kabineta Clintonove administracije, koji je napisao predgovor knjizi.

Zapanjujuće službene izjave generala, pilota i vladinih dužnosnika Pročitaj knjigu Redovna cijena: 49,00 kn: Popust: 10%: Web cijena: 44,10 kn: Dodaj u košaricu . Konačno ozbiljna i dobro promišljena knjiga o ovoj kontroverznoj temi.

Matić kaže kako je kasnije čuo da su u potjeri sudjelovala četiri, a ne dva MiG-a te da je jedan bio srušen pri čemu je poginuo pilot. Sljedećeg dana Matićev zapovjednik izdao je naredbu da se sav materijal o tom incidentu zapečati i o njemu šuti, a do danas se ufološkim ... SNIMKA KAO DOKAZ: 'Vanzemaljci su uništili Space X-ovu raketu Falcon 9, i to laserima!' Zastrašujuća snimka brzo se raširila društvenim medijima, a na njoj se vidi divovski svemirski brod kako prijeteći kruži nad jednim selom. Kada se govori o 'gostima iz svemira', najpoznatiji slučaj je iz 1947.

POVEZANE KNJIGE