Povratak vilinskog konjica

Povratak vilinskog konjica - Cvenić, Josip | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cvenić, Josip
DIMENZIJA
10,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Povratak vilinskog konjica.pdf
ISBN
1948603812955

OPIS

U ovom novom romanu za mladež Povratak vilinskog konjica Josip Cvenić pokazuje svu moć električne energije, ali i ovisnost današnje obitelji o njoj.Dvanaestogodišnji dječak Pavo i njegovi prijatelji vezani su uz kompjutor, mobitel, televiziju, Internet, video i ostala dostignuća suvremene tehnike. No, pojavljuje se snažna erupcija na Suncu koja zaustavlja rad elektrana na Zemlji i nastaje kaos u gradovima. Sunčana oluja vraća ljude u vrijeme prije žarulje i električnih aparata. Što će poduzeti odrasli’… Kako će to doživjeti djeca’… I, nevjerojatno, opet se pojavljuje vilinski konjic. Što to zapravo znači’… Pročitajte u ovoj uzbudljivoj priči.

Stranice donose sve informacije o ustanovi, lokacijama i uvjetima korištenja knjižnica, građi, radnom vremenu, novostima i događanjima Povratak vilinskog konjica : (o Sunčevoj megaoluji) / Josip Cvenić ; ilustrirao Matija Pisačić. - Zagreb : Alfa, 2011.

godine izabran je za glavnog urednika časopisa za književnost i ... vilinski konjic prijevod u rječniku hrvatski - francuski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. POVRATAK VILINSKOG KONJICA - roman za mladež (glava deseta) KAO DA SE ZNANSTVENA FANTASTIKA PRETVORILA U STVARNOST.

POVEZANE KNJIGE