Radi, moli, voli

Radi, moli, voli - Loyolski, Ignacije Sv. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Loyolski, Ignacije Sv.
DIMENZIJA
10,38 MB
NAZIV DATOTEKE
Radi, moli, voli.pdf
ISBN
6569586918886

OPIS

Misli i meditacije za radosniji životNadahnute Ignacijevim geslom tražiti Boga u svim stvarima, misli i meditacije sadržane u ovoj knjizi namijenjene su svima koji žele živjeti uravnotežen i svrhovit život. Koncipirane su tako da ne zahtijevaju puno vremena, a svaka od meditacija sadrži i tri posebno istaknuta konkretna poticaja: RAZMISLI – povezuje meditaciju sa svakodnevnim životnim situacijama. PREDOČI – pomaže vam da živo predočite prizor iz evanđelja, povezujući ga pritom s temom meditacije. UPAMTI – nudi vam jednostavnu misao koju lako možete zapamtiti i srcem usvojiti kako bi pozitivno utjecala na vaš život. U knjižarama je dostupno novo, 4.izdanje.

Savršen trenutak za zapitati se - gdje je granica između predanja i strpljivog čekanja na ... RADI, MOLI, VOLI Savjet svetog Ignacija: Kako postići 'svetu ravnodušnost' Jedno je od proturječja kršćanskoga života to što moramo, riječima pjesnika, naučiti "da nam je stalo i da nam nije stalo". Moramo se brinuti o stvarima ovoga svijeta, jer su one Božje, ali ne smijemo se na njih prekomjerno navezati niti se za njih brinuti ... Radi, moli, voli Ignatius Loyola.

NINA Badrić je, sudeći po fotkama na Instagramu, svoju liniju dovela do savršenstva i u posljednje vrijeme voli pokazivati tijelo. Pjevačica je nekoliko posljednjih objava na Instagramu objavila prilično seksepilne fotografije na ... Roman Grad djevojaka objavljen je 2019.

POVEZANE KNJIGE