Tibor i vampiri nad Zarinom

Tibor i vampiri nad Zarinom - Čivrak, Damir | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čivrak, Damir
DIMENZIJA
8,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Tibor i vampiri nad Zarinom.pdf
ISBN
2881892745517

OPIS

Tibor je mlad i siromašan slikar koji kao pomoćnik radi u jedinoj seoskoj gostionici. Zaljubljen je u prelijepu gostioničarevu kći Agnezu. Igrom slučaja Tibor postaje vampir kada ga ugrize grofica Sibilska, vampirica koja je u Zarin, Tiborovo selo, došla s namjerom da ga sa svojom mnogobrojnom vampirskom vojskom pokori i izolira od ostatka svijeta. Uz tešku borbu protiv svoje nametnute vampirske prirode, Tibor je, izlažući opasnosti vlastiti život, svojom upravo otkrivenom hrabrošću zauzeo važnu ulogu u ratu između ljudi i vampira. Uz pomoć znanstvenika Kosiniusa i njegova čudotvornog napitka, uspio je povampirene seljane povratiti u ljude. Time je osujetio grofičin pakleni plan, spasio svoje seljane i Agnezu od vampira, a život u Zarinu vratio u svakodnevicu.

; 21 cm Novo, prošireno izdanje bajke o dobroćudnom vampiru. Siromašni, mladi slikar Tibor, zaljubio se u lijepu gostioničarevu kćer Agnezu, a i ona je prema njemu gajila iste osjećaje. Tibor i vampiri nad Zarinom HK11-02648 Tihana Mikša Perković: Bauhaus pleše : izložba modnog dizajna : Galerija Permanenta, Zagreb, 16.6.

London početkom dvadesetog stoljeća. Savršeno okruženje za čudne događaje i čudne „zločine" koje istražuje umirovljeni sudac Basil Grant sa svojim prijateljima. Tibor i vampiri nad Zarinom.

POVEZANE KNJIGE