Tibor i vampiri nad Zarinom

Tibor i vampiri nad Zarinom - Čivrak, Damir | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čivrak, Damir
DIMENZIJA
11,66 MB
NAZIV DATOTEKE
Tibor i vampiri nad Zarinom.pdf
ISBN
3391392924668

OPIS

Tibor je mlad i siromašan slikar koji kao pomoćnik radi u jedinoj seoskoj gostionici. Zaljubljen je u prelijepu gostioničarevu kći Agnezu. Igrom slučaja Tibor postaje vampir kada ga ugrize grofica Sibilska, vampirica koja je u Zarin, Tiborovo selo, došla s namjerom da ga sa svojom mnogobrojnom vampirskom vojskom pokori i izolira od ostatka svijeta. Uz tešku borbu protiv svoje nametnute vampirske prirode, Tibor je, izlažući opasnosti vlastiti život, svojom upravo otkrivenom hrabrošću zauzeo važnu ulogu u ratu između ljudi i vampira. Uz pomoć znanstvenika Kosiniusa i njegova čudotvornog napitka, uspio je povampirene seljane povratiti u ljude. Time je osujetio grofičin pakleni plan, spasio svoje seljane i Agnezu od vampira, a život u Zarinu vratio u svakodnevicu.

50,00 kn - 80,00 kn. Tibor je mlad i siromašan slikar koji kao pomoćnik radi u jedinoj seoskoj gostionici.

It stars Gianna Maria Canale, Carlo D'Angelo and Dario Michaelis. The film is about a series of murders on young women who are found with their blood drained.

POVEZANE KNJIGE