U sredini u množini

U sredini u množini - Petrinjak, Nataša | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petrinjak, Nataša
DIMENZIJA
4,19 MB
NAZIV DATOTEKE
U sredini u množini.pdf
ISBN
2337949136812

OPIS

Knjiga je prije svega namijenjena svima onima koji se bave proučavanjem kulturoloških fenomena i posebno iz feminističke pozicije, prateći društvene procese u nizu do sada objavljivanih članaka i intervjua od 2002. do 2009. godine. Centar interesa ove knjige jest društvo u cjelini iako je naglasak više na domaćim temama i “ženskom” u najširem mogućem smislu riječi, što ne isključuje sve one autoričine kolateralne interese koji su vrlo brojni. Nataša Petrinjak kao novinarka od formata, ovdje uspijeva sintetizirati i određeni filozofski i estetski stav, istovremeno ne namećući čitatelju svoj sud kao konačan, već samo kao “jedan od” mogućih. Ova je velika knjiga popraćena predgovorom Predraga Lucića i pogovorom Biljane Kašić koji je identificiraju kao jedan od onih polifonih vjerovjesnika suvremenosti koja nam ne dopušta jednosmjerne i jednodimenzionalne poglede, već nas prisiljava na to da se otvorimo stvarnosti kakva jest.

Recenzije u množini. Malo sam jezični nazi i neke mi stvari zapnu za oko, pa ne puštaju.

godine. Knjiga je prije svega namijenjena svima onima koji se bave proučavanjem kulturoloških fenomena, posebno iz feminističke pozicije, prateći društevne procese u nizu do sada objavljivanih ... Naručite u VBZ online knjižari poznati naslov U sredini u množini autora Petrinjak, Nataša.

POVEZANE KNJIGE