Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije

Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije - Atkins, Thomas | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkins, Thomas
DIMENZIJA
6,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Vatra s neba, zagonetka velike sibirske eksplozije.pdf
ISBN
6459579163443

OPIS

Ovo je uzbudljiva priča o velikoj sibirskoj eksploziji, jednom o najintrigantnijih neriješenih misterija suvremenog doba. Ona počinje s izvješćima prvih ekspedicija koje su područje eksplozije posjetile 1927., kad su znanstvenici tražili krater meteora koji bi objasnio eksploziju, ali ga nisu našli, a nastavlja se u nuklearno /svemirsko doba. Napeta poput detektivske priče, VATRA S NEBA prikaz je istraživanja najmoćnije neobjašnjene eksplozije u znanoj povijesti ljudskog roda.

Ruska armija sada raspolaže sa 3.550 borbenih letelica, što je 7 odsto njihovog ukupnog broja u svetu. ... Veličina i silina eksplozije uzrokovala je niz različitih pojava u Sibiru, ali i u drugim područjima našeg planeta.

Komentari. Stotinu hrvatskih vojnika stiglo je u Žrnovnicu, najistočni dio Splita, kako bi pomogli vatrogascima u gašenju velikog požara, izjavio je hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević. Nakon eksplozija prije više od tjedan dana, stupovi dima se neprestano uzdižu s nekoliko mjesta lučke i industrijske zone, oko 140 km od Pekinga..

POVEZANE KNJIGE