Bemteumozak

Bemteumozak - Cristan, Maksim | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Cristan, Maksim
DIMENZIJA
8,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Bemteumozak.pdf
ISBN
6675944617082

OPIS

Što se događa kad netko odjednom „sve otkači i radi samo ono što mu se prohtije i što mu paše? Maksim Cristan nekada je bio uspješan poslovni čovjek. Činilo se da kroči prema budućnosti „rezerviranoj samo za rijetke sretnike. Sve do dana kada se u njemu nešto prelomilo te je „otkačio čitav svoj dotadašnji život. Ukrcavši se na prvi vlak koji je kretao iz Zagreba, stigao je u Milano. Bez znanja jezika, bez novca, smještaja ili plana kako i što dalje. Znao je samo jedno: presudno je da radi samo ono „što mu se prohtije i što mu paše. Usprkos strahovima i sumnjama, morao je otkriti svoj jedini pravi put. Na ulicama i trgovima Milana Maksim je živio nekoliko godina. Upoznao je glad i hladnoću, te granice vlastite izdržljivosti, upornosti i snalažljivosti. S vremenom je prepoznao i svoju potrebu za pisanjem koju je dugo žrtvovao uspjehu, novcu i društvenim pravilima. Imati sve vrijeme ovoga svijeta i pisati…Može li bolje? Ta ga je spoznaja dovela do toga da sam nauči talijanski jezik, postane ulični pisac i uzdržava se prodajom knjižica iz vlastite radinosti. Svoja iskustva i dogodovštine opisuje u duhovitoj, provokativnoj i gorko-slatkoj priči BEMTEUMOZAK. Jedno za drugim nižu se epizode sa živopisnim likovima. Tu su beskućnici, umjetnici, transvestiti, smetlari, konobari… Ali i anđeli u ljudskom liku koji su dokaz da se dobrota pojavljuje kad je se najmanje nadaš.

Cijena 40 kn ~ 6 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 28140043 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Trešnjevka - Jug, Srednjaci Stanje rabljeno. Opis oglasa ... Pročitala sam knjigu koja je pronašla mene - Bemteumozak Maksima Cristana.

Što se događa kad netko odjednom „sve otkači i radi samo ono što mu se prohtije i što mu paše"? ... Svoja iskustva i dogodovštine autor Maksim Cristan opisuje u duhovitoj, provokativnoj i gorko-slatkoj priči 'Bemteumozak', prevedenoj na hrvatski jezik u izdanju Planetopije. A tportal.hr vam poklanja tri primjerka knjige Maksim Cristan Bemteumozak.

POVEZANE KNJIGE