Bijesna vojska

Bijesna vojska - Vargas, Fred | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vargas, Fred
DIMENZIJA
9,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Bijesna vojska.pdf
ISBN
6065391929748

OPIS

Malena starica iz normandskog sela dolazi u Pariz kako bi razgovarala isključivo s inspektorom Adamsbergom o čudnim događajima i glasinama koje potresaju njezino malo selo… Naime, jedne noći njezina je kći vidjela Bijesnu vojsku, vojsku neumrlih koju predvodi đavolji izaslanik Hellequin. Prema legendi, demonska Bijesna vojska dolazi na zemlju kako bi lovila nečiste duše: ubojice, pljačkaše i sve ostale s nečistom savjesti… Glasine se selom šire poput požara i selo je ubrzo prestravljeno najavom mnogobrojnih smrti i legendom koja to više nije, koja je postala stvarnost. Saslušavši staricu, Adamsberg odlučuje započeti istragu te odlazi u selo kojim je zavladalo praznovjerje i strah… Fred Vargas, povjesničarka i arheologinja, rođena je u Parizu 1957. godine.Jedna je od najprodavanijih autorica u Francuskoj i svijetu. Do sada je objavila sedamromana s komesaromAdamsbergomu ‘glavnoj ulozi’. Uz prvijenac Čovjek s plavimkrugovima, u nakladi Edicija Božičević objavljenje i roman Čovjek, u zrcalu vuk. Dobitnica je triju nagrada International Dagger Awardkoju dodjeljuje Crime Writers Association. Gotovo sve njezine knjige dolaze na prva mjesta na francuskim ljestvicama najprodavanijih knjiga, a prevedene su na tridesetak svjetskih jezika. Za roman Odlazi brzo, vrati se kasno nagrađena je dvjema književnim nagradama: Deutscher Krimipreis 2004 i Grand Prix Littéraire des Lectrices 2002. Fred Vargas živi i radi u Parizu.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 69725 ... VARGAS, Fred - "Bijesna vojska" (2) (2) Adamsberg daje uputstva policajcu kako će naći dokaze za ubistvo.

Vjeruje se da će osobe koje vide u društvu Bijesne vojske uskoro umrijeti ili Fred Vargas BIJESNA VOJSKA. Naša ponuda može se pretraživati na temelju dva osnovna principa: Pretraga korištenjem tražilice koja je strukturirana tako da se na početku upisivanja željenog pojma u samom polju tražilice u padajućem izborniku pojavljuju rezultati koje je moguće odabrati ili upisivanjem cijelog pojma i odabirom polja Pretraži ... Fred Vargas BIJESNA VOJSKA.

POVEZANE KNJIGE