Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija

Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija - Finci, Ognjenka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Finci, Ognjenka
DIMENZIJA
11,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajn sistema urbanog mobilijara i vizuelnih komunikacija.pdf
ISBN
5517562121254

OPIS

Primarna namera teksta jeste pokušaj da rasvetli probleme vezane za funkcionalnu i oblikovnu artikulaciju urbanog prostora onim elementima koji se najčešće smatraju minornim, sekundarnim, “mikroarhitekturom”, čiji je značaj, u odnosu na tzv. primarne činioce formiranja gradskog prostora, sklon zanemarivanju i potcenjivanju. Knjiga je dobitnik nagrade “Ranko Radović” za 2008. godine, kao i specijalnog priznanja za dela iz oblasti umetnosti (21. Sajam knjiga u Sarajevu 2009. godine).

Na zadacima projektiranja vizualnih komunikacija naglašava se sposobnost snalaženja u kontekstu realnog okruženja, uz obavezno usvajanje znanja i vještina znanstveno utemeljenog i kritičkog promatranja zbilje ... Urbani dizajn Cilj predmeta: Predmet ima za cilj da studente uputi u istraživanje urbanog prostora i prostorno oblikovanje kroz oblasti dizajna urbanog prostora, prostorno-fizičkih struktura, efemerne arhitekture, mobilijara i sistema vizuelnih komunikacija u urbanom okruženju. Primarna namera teksta jeste pokušaj da rasvetli probleme vezane za funkcionalnu i oblikovnu artikulaciju urbanog prostora onim elementima koji se najčešće Gdje kupiti DIZAJN SISTEMA URBANOG MOBILIJARA I VIZUELNIH KOMUNIKACIJA - usporedi cijene, pogledaj značajke i izaberi trgovinu 135 stranica Tvrdi uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Primarna namera teksta jeste pokušaj da rasvetli probleme vezane za funkcionalnu i oblikovnu artikulaciju urbanog prostora onim elementima koji se najčešće smatraju minornim, sekundarnim, „mikroarhitekturom", čiji je značaj, u odnosu na tzv.

Dizajn vrta Brookes(2002) monografija: 258. Dizajn vrta Brookes(2004) monografija: 259.

POVEZANE KNJIGE