Hrvatsko-turski razgovorni priručnik

Hrvatsko-turski razgovorni priručnik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
5,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko-turski razgovorni priručnik.pdf
ISBN
8941184749057

OPIS

Turski je materinski jezik 80 milijuna ljudi te je time jedan od jezika s najvećim brojem govornika. Službeni je jezik u Republici Turskoj i Turskoj Republici Sjeverni Cipar. Pripada jugozapadnom ogranku skupine turkijskih jezika, koji su dio altajske jezične porodice. Priručnik je napisan s ciljem da upozna njegove korisnike s osnovnim razgovornim oblicima u turskom jeziku te im omogući lakše snalaženje u najosnovnijim komunikacijskim situacijama na tom jeziku. S obzirom da interes za učenje turskog jezika u posljednje vrijeme u Hrvatskoj sve veći, ovaj je priručnik nastojao biti mali doprinos u tom smislu, ali i poticaj za daljnje upoznavanje s turskim jezikom i kulturom.

Ekrem Čauševi ... Hrvatsko-turski odnosi predstavljaju političke, diplomatske, gospodarske i druge odnose između Republike Hrvatske i Republike Turske.Obje zemlje uspostavile su odnose 1991. godine, turskim priznanjem Hrvatske dok su diplomatski odnosi uspostavljeni 1992.Hrvatska ima veleposlanstvo u Ankari i konzularne predstavnike u Istanbulu i İzmiru, a Turska veleposlanstvo u Zagrebu. Hrvatsko francuski razgovorni priručnik - Zagreb: Naklada Nediljko Dominović, 2012.

Dodaj u košaricu. Hrvatsko-turski razgovorni priručnik. Cena: 2.085 din.

POVEZANE KNJIGE