Između neba i zemlje – vodič kroz tradicionalnu kinesku medicinu

Između neba i zemlje – vodič kroz tradicionalnu kinesku medicinu - Beinfield, Harriet | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beinfield, Harriet
DIMENZIJA
4,74 MB
NAZIV DATOTEKE
Između neba i zemlje – vodič kroz tradicionalnu kinesku medicinu.pdf
ISBN
9633142849761

OPIS

Drevno znanje koje u sebi nosi kineska medicina oduvijek je fasciniralo zapadnjački um. Autori, priznati liječnici kineske medicine, akupunkturisti, poznavatelji herbalne medicine i učitelji, u ovom sveobuhvatnom priručniku demistificiraju drevni kineski pristup zdravlju i, kombinirajući ovu stoljećima staru tradiciju sa zapadnim sustavom liječenja, donose jedinstveno učenje i savjete za zdravlje čovjeka današnjice. Sve razine kineske medicine objašnjene su na jednostavan i razumljiv način: povijest, filozofija i svjetonazor, dijagnostičke tehnike, teorije pet faza transformacije, ciklusi organa i energetski meridijani, oblici terapije, akupunktura, kinesko ljekovito bilje i još mnogo toga. Terapeutima i praktičarima ovaj će priručnik biti dragocjen doprinos za korištenje u praksi, a laicima će približiti stoljećima star sveobuhvatan pristup čovjeku i čovjekovom zdravlju te omogućiti da poboljšaju vlastitu kvalitetu življenja i kvalitetu življenja ljudi koji ih okružuju.

Po teoriji Kineske tradicionalne medicine, palmprint u ruc U planu je da Centar za tradicionalne kineske medicine, koji će praktikovati akupunkturu, bude otvoren na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA). - Ideja tradicionalnog kineskog centra za medicinu je nastala u međusobnim kontaktima sa kolegama iz Kine i o tome se već neko vreme polemiše, da bi se priča ove godine posebno intenzivirala. Na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u planu je otvaranje Centra za tradicionalnu kinesku medicinu (TKM).U septembru je planirano potpisivanje memoranduma o razumevanju sa kolegama iz Kine, koji će pomoći u opremanju Centra i edukaciji lekara.Centar će biti otvoren u okviru Klinike za ?/td> 3JE_V.GIF" alt="linje" width="15" height="50" border="0"> Stopalo AB Sveavägen 19 191 34 Sollentuna.

Pritužbe i pohvale: Email: [email protected] Supruga zna da će me uvijek razveseliti kad mi pokloni neku knjigu. Trenutno kombiniram stručnu literaturu i beletristiku, odnosno „Između neba i zemlje: vodič kroz tradicionalnu kinesku medicinu" i „Derviš I smrt" Meše Selimovića.

POVEZANE KNJIGE