Izumi i otkrića – Dnevnik i povijesni zapis

Izumi i otkrića – Dnevnik i povijesni zapis - Riley, Peter | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Riley, Peter
DIMENZIJA
7,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Izumi i otkrića – Dnevnik i povijesni zapis.pdf
ISBN
3303137390155

OPIS

Dnevnik i povijesni zapisi Izumi i otkrića serija je edukativnih knjiga izrađenih na zaista originalan i inventivan način. Svaka od njih obuhvaća radove najvećih umova čovječanstva čija su izvornost i genijalnost zauvijek promijenili svijet. Prva je uspješnica u seriji bila Izumi Leonarda da Vincija čiju je kvalitetu prepoznala najšira publika, kao i obrazovne ustanove za najmlađe. U nastavku serije, nazvanom Izumi i otkrića, Dnevnik i povijesni zapisi, objašnjene su revolucionarne ideje – od Kopernikovog heliocentričnog sustava do Edisonovog fonografa i električne žarulje, Gutenbergovog tiskarskog stroja, Wattovog parnog stroja, Lumierovog kinematografa i Marconijevog radija. Trodimenzionalne rekonstrukcije olakšavaju razumijevanje tih prijelomnih trenutaka u ljudskoj povijesti. Kolekcionarsko izdanje – inspirativan poklon za mlade i stare!

stoljeća do početka 20. stoljeća značajno je promijenio svijet u kojem se živjelo.

Svaka od njih obuhvaća radove najvećih umova čovječanstva čija su izvornost i genijalnost zauvijek promijenili svijet. Prva je uspješnica u seriji bila Izumi Leonarda da Vincija čiju je kvalitetu prepozna Mi žitelji dvadeset prvog stoljeća skloni smo vjerovanju da naše doba posjeduje monopol na izum lukavih strojeva, uređaja za olakšavanje rada, kao i na graditeljske pothvate i naprednu tehnologiju.

POVEZANE KNJIGE