Kako odgojiti štene

Kako odgojiti štene - Davis, Caroline | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Davis, Caroline
DIMENZIJA
3,75 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako odgojiti štene.pdf
ISBN
4033975280709

OPIS

Jednostavan put do sretnog i poslušnog psaNišta nije zabavnije od držanja šteneta, no s tim umiljatim klupkom punim energije možete katkad imati pune ruke posla. Ova knjiga otkriva vam jednostavne načine kako odgojiti sretnog i poslušnog psa. – Naučite jednostavne, brze i djelotvorne metode dresiranja šteneta. – Ove upute vodit će vas i vašeg ljubimca korak po korak od dresure za život u kući i postupanja sa psom do savršene poslušnosti. – Prikladan izvor informacija u džepnom izdanju za rješavanje problema u ponašanju kod kuće ili u šetnji koji će i vama i psu pomoći da se osjećate ugodno u bilo kojoj situaciji

Ruka s poslasticama stoga treba biti što niže kako štene ne bi skakalo pokušavajući doći do ... Kako odgojiti psa. Definicija savršenog psa može se razlikovati ovisno o vlasniku, ali odgoj psa kojeg želite nije nemoguće.

Oštar ton, zapovijedački ton - sve je to dobro kada se staforda treba nečemu naučiti ili kazniti ako radi nešto što ne smije. CAROLINE DAVIS KAKO ODGOJITI ŠTENE. Rezultati pretrage.

POVEZANE KNJIGE