Otkup sirove kože

Otkup sirove kože - Sidran, Abdulah | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sidran, Abdulah
DIMENZIJA
11,87 MB
NAZIV DATOTEKE
Otkup sirove kože.pdf
ISBN
6756171600021

OPIS

U autobiografiji Otkup sirove kože Abdulah Sidran piše, dakako, o ljudima, vremenima i gradovima, koje je upoznao i koje su ga za sva vremena determinirali. Sidran tako piše o Emiru Kusturici, Goranu Babiću i Slobodanu Praljku, o Sarajevu, Goraždu i Veneciji, o politici, povijesti, ratovima i logorima, o filmu i poeziji, i općenito o iskustvu umjetnosti. No Otkup sirove kože je, kao svojevrsni završetak rada na svojoj autobiografiji, započet davno, još na scenariju za film „Otac na službenom putu“, ponajprije jedinstven i fascinantan obiteljski roman.

OTKUP KOŽE-NIK PROM BILEĆA BILEĆA, Preduzeće za otkup sirove kože "Nik prom" iz Bileće jedina je firma u Republici Srpskoj koja kožu izvozi u EU i jedna od rijetkih na području Hercegovine koja posluje stabilno i sa pozitivnim rezulatima. "Nik prom" se bavi otkupom sirove jagnjeće, teleće i goveđe kože od individulanih proizvođača, kao ... Otkup sirove kože, Abdulah Sidran, sl.glasnik sa posvetom, odlično stanje, 460str.,meki povez,20cm, š y6 Poznata firma za otkup sirove kože u ovom području.Proizvodi i prodaje kvalitetne kožne jakne, galanteriju i lovačku opremu.

Tweet. Što znači odrastati u danas mitskoj multietničkoj sredini, što je nekada Sarajevo bilo, a sada više nije, moći ćete, među ostalim, spoznati u nastavku serije dirljivih priča, ponajvećeg književnika što ga je Bosna i ... Otkup sirove kože.

POVEZANE KNJIGE