Poseban dar… mojoj ljubavi

Poseban dar… mojoj ljubavi - Exley,Helen | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Exley,Helen
DIMENZIJA
8,71 MB
NAZIV DATOTEKE
Poseban dar… mojoj ljubavi.pdf
ISBN
6752442864889

OPIS

Postoje trenuci, događaji u životu, kada čestitka jednostavno nije dovoljna. Zato su ovdje u ovom malom daru za uspomenu, prikupljene ponajbolje misli o prijateljstvu, ljubavi, sreći i braku.

Prilično nedavno, poseban aspekt naše Nebeske Majke otkriven je poniznoj, svetoj ženi, Berthi Petit, koja je prešla u nebesku domovinu 1943. godine. „Održite se u Božjoj ljubavi" „Održite se u Božjoj ljubavi, dok čekate milosrđe našeg Gospoda Isusa Hrista nadajući se večnom životu" 1, 2.

Rekao je: "Ako držite moje zapovijedi, ostat ćete u mojoj ljubavi, kao što sam ja držao Očeve zapovijedi te ostajem u njegovoj ljubavi" ().Isus je očito znao da mora držati Očeve zapovijedi ako želi imati dobar odnos s njim. Poseban dar-Mojoj ljubavi 43,00 kn Postoje trenuci, događaji u životu, kada čestitka jednostavno nije dovoljna.Zato su ovdje u ovom malom daru za uspomenu, prikupljene ponajbolje misli o prijateljstvu, ljubavi, sreći i braku. 6. THE ULTIMATE GIFT (NAJVEČI DAR) Film NAJVEČI DAR je sniman po istoimenoj knjizi bestselleru Jima Stovalla, koja je prevedena i na slovenski jezik.

POVEZANE KNJIGE