Prečice do Boga

Prečice do Boga - Jampolsky, G.G. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Jampolsky, G.G.
DIMENZIJA
11,16 MB
NAZIV DATOTEKE
Prečice do Boga.pdf
ISBN
5720700028072

OPIS

Knjiga Prečice do Boga, nekim će se čitateljima učiniti kao brzo, lako i trajno rješenje, ili previše jednostavno, kao što također možemo pronaći u mnogim knjigama za samopomoć. Međutim, pisac u knjizi upućuje na to da postoje prečice do Boga, a to je zapravo nesporazum. Bog je potpuno jednostavan. Bog je jedan. Bog je svevremenski, nepromjenjiv ili bez sumnje. I premda je Božja jedinstvenost i istovjetnost čista Ljubav, nečiji ego (ili ograničeni umovi) gledaju gorljivo u Boga i svu tu jednostavnost vide kao konačno rješenje. Premda se na ovim stranicama govori o Bogu, nije riječ o teologiji ili vjeri. zapravo se radi o onome što autor naziva duhovno prakticiranje ili primjena duhovnosti. Ova knjiga je za ljude koji su se poput autora, koji se još uvijek bore u životu, koji znaju u svojim srcima da postoji bolji put i spremni su težiti tom boljem putu. U tome će uspjeti, ako shvate da bi trebali napraviti korak u stranu i dopustiti Bogu da ih odvede na taj put.

OD 1995 DO 1990. VBZ ... Koalicije u Doboju prečice do više mandata.

MARC zapis - ID: 68612 ... Prečice do Boga Posted date: June 24, 2016 In: Duhovnost općenito . Kada nađete Svjetlo unutar sebe znat ćete da ste uvijek bili u središtu mudrosti.

POVEZANE KNJIGE