Sloboda u izgnanstvu

Sloboda u izgnanstvu - Dalaj Lama | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dalaj Lama
DIMENZIJA
6,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Sloboda u izgnanstvu.pdf
ISBN
9524695353491

OPIS

Dalaj Lamina autobiografija otklanja svaku sumnju u njegovu poniznost i iskrenu suosjećajnost. Izgnani vođa Tibeta vrlo izravno pripovijeda o svome životu otkad je 1939., u četvrtoj godini, otrgnut od doma, preko opasnog bijega iz Tibeta 1959., do osvajanja Nobelove nagrade za mir 1989. U pozadini priče je kineska invazija Tibeta koja je počela 1950. godine. On mirno iznosi pojedinosti utamničenja, mučenja, silovanja, gladi, ekološke katastrofe i genocida koji su, nakon četiri desetljeća kineske vladavine, odnijeli živote milijun i dvjesto pedeset tisuća Tibetanaca i uništili tibetski prirodni i religijski krajolik. Pa ipak, Dalaj Lamina priča je priča o nadi. Ovaj čovjek koji četiri sata dnevno provodi u molitvi ne gaji mržnju prema Kinezima i vidi dobro gdje god da pogleda. Jednoga dana, nada se, čitav Tibet bit će zona mira i najveći svjetski park prirode. Takav optimizam ne dolazi od naivnosti, već od svakodnevnog proučavanja budističke filozofije i njegovog načela opće odgovornosti. Nadahnjujuća u svakom pogledu, Sloboda u izgnanstvu povijesno je svjedočanstvo i priča o dubokoj vjeri u ljudske vrijednosti.

Dalaj Lamina autobiografija otklanja svaku sumnju u njegovu poniznost i iskrenu suosjećajnost. Izgnani vođa Tibeta vrlo izravno pripovijeda o svome životu otkad je 1939., u četvrtoj godini, otrgnut od doma, preko opasnog bijega iz ... Svijet Užas na cesti Stravična prometna nesreća na jugu Kalifornije: najmanje 15 mrtvih u sudaru vozila i kamiona, okolnosti još nerazjašnjene Piše Hina Najmanje je 15 osoba poginulo u sudaru vozila krcatog putnicima i kamiona u utorak na jugu Kalifornije, priopćio je bolnički centar koji je primio dio žrtava nesreće.

Moguća dostava i preko Tiska ili Pošte. Pored analiza o pjesmama i izvođačima, stanje ljudskih prava i sloboda u naftom bogatom Azerbajdžanu povodom održavanja Eurosonga je tema kojom se ovoga vikenda (26./27.5.) bavi njemački ... Broj stranica: 394 Uvez meki: 149 kuna Uvez tvrdi: 169 kuna Sloboda u izgnanstvu - autobiografija Dalaj Lame. Dalaj Lamina autobiografija otklanja svaku sumnju u njegovu poniznost i iskrenu suosjećajnost.

POVEZANE KNJIGE