Winnie u svemiru

Winnie u svemiru - Paul, Korky | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Paul, Korky
DIMENZIJA
8,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Winnie u svemiru.pdf
ISBN
5167253495558

OPIS

Tri, dva, jedan… polijećemo! Winnie i Wilbur jure u svemir! Izbjegavajući satelite i leteće tanjure, Winnie nailazi na lijepi mali planet prigodan da se na njemu priredi izlet. Na njemu pridružit će im se i neka neobična stvorenja.

U ovom dijelu igre morate izložiti dva crtani prijatelje, Winnie Pooh medvjed i Kung Fu Panda, koji obavlja svoje putovanje daleko jedni od drugih, ali u istoj zemlji. Winnie i Wilbur jure u svemir! Izbjegavajući satelite i leteće tanjure, Winnie nailazi na lepi mali planet pogodan da se na njemu priredi izlet. Ali kada neka prilično čudna stvorenja odluče pridružiti se Winnie i Wilburu, Winnie je potrebno mnogo čarobnjačkog umeća kako bi se izvukla iz neprilike. 31.08.2020.

Ali kada neka prilično čudna stvorenja odluče pridružiti se Winnie i Wilburu, Winnie je potrebno mnogo čarobnjačkog umeća kako bi se izvukla iz neprilike. WINNIE U SVEMIRU - valerie thomas (60741) - Tri, dva, jedan… polijećemo!Winnie i Wilbur jure u svemir! Izbjegavajući satelite i leteće tanjure, Winnie nailazi na lijepi mali planet pogodan da se na njemu priredi izlet. Ali kada neka pri... U povodu Mjeseca hrvatske knjige i nacionalne kampanje „ ČITAJ MI!" nastavljamo čitati priče s tetom Josipom Lazarević.

POVEZANE KNJIGE