Autoportret s torbom

Autoportret s torbom - Mehmedinović, Semezdin | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mehmedinović, Semezdin
DIMENZIJA
3,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Autoportret s torbom.pdf
ISBN
7925275783996

OPIS

Semezdin Mehmedinović svakom svojom knjigom stvara neki novi prostor, izmiče uobičajenim prosudbama i udaljuje se od naučenih definicija. Njegovi prozni zapisi sadržavaju i stvarno i izmaštano te njima autor stvara sasvim nov pogled ne samo na autobiografsko pismo već i na naš doživljaj književnosti. Crtice u kojima bilježi svakodnevicu, opisuje ljude koje vidi ili ih se prisjeća i u kojima se izmjenjuju autoru bliske i nepoznate osobe u savršenom su skladu s crtežima nastalima na koljenu, u vožnji metrom, na iPadu. I upravo ti nevjerojatno precizni i iznenađujuće lijepi crteži daju knjizi novu dimenziju. Autoportret s torbom knjiga je koja budi neke potisnute emocije i radosti življenja. Ova je knjiga prije svega Semezdinov auto­portret, u njoj se on potpuno razotkriva te dijeli s čitateljem svoje svakodnevne rituale, lektiru, filmove, razmišljanja o prijateljima…

Ova je knjiga prije svega Semezdinov auto­portret, u njoj se on potpuno razotkriva te dijeli s čitateljem svoje svakodnevne rituale, lektiru, filmove, razmišljanja o prijateljima... Autoportret s torbom, Semezdin Mehmedinović ... ljude koje vidi ili ih se prisjeća i u kojima se izmjenjuju autoru bliske i nepoznate osobe u savršenom su skladu s crtežima nastalima na koljenu, u vožnji metrom, na iPadu.

Njegovi prozni zapisi sadržavaju i stvarno i izmaštano te... "Autoportret s torbom" knjiga je koja budi neke potisnute emocije i radosti življenja. Ova je knjiga prije svega Semezdinov auto­portret, u njoj se on potpuno razotkriva te dijeli s čitateljem svoje svakodnevne rituale, lektiru, filmove, razmišljanja o prijateljima... free download Autoportret s torbom Prime Epub Semezdin Mehmedinović svakom svojom knjigom stvara neki novi prostor izmiče uobičajenim prosudbama i udaljuje se od naučenih definicija Njegovi prozni zapisi sadržavaju i stvarno i izmaštano te njima autor stvara sasvim nov pogled ne samo na autobiografsko pismo već i na naš doživljaj knjiže. Autoportret s torbom knjiga je koja budi neke potisnute emocije i radosti življenja.

POVEZANE KNJIGE