Koraljna ogrlica

Koraljna ogrlica - Gjenero, Jelica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gjenero, Jelica
DIMENZIJA
10,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Koraljna ogrlica.pdf
ISBN
5594487507959

OPIS

Dječak Petar prima djedovo pismo s pozivom da hitno dođe k njemu na otok jer je dječakova majka odlučila prodati njihovu kuću. Naime starac i dječak odlučili su spasiti kuću uz more u kojoj su obojica provela najljepše dane svoga života, a tu kuću vole i Petrov otac i sestra Maja. Nažalost, pomoći nema, makar su se svi oni digli na uzbunu. Ali kada lijepa sirena iz morskih dubina izroni davno izgubljenu koraljnu ogrlicu, stvari se počinju čudesno mijenjati… U Koraljnoj ogrlici Jelica Gjenero uspjela je stvoriti ne samo zanimljivu priču, nego i dinamičnu, romanesknu radnju sa zapletima koji intrigiraju čitatelja, drže ga u iščekivanju i napetosti koja raste i kulminira u vršnoj točki, da bi u svojoj završnoj fazi doživjela obrat, razrješenje i smiraj (…) Filmskim rječnikom rečeno, Jelica Gjenero napisala je dinamičnu, akcijsku prozu. Pojavljivanje koraljne ogrlice koju lijepa sirena izroni iz morskih dubina zapravo je okretanje članova obitelji prema nizu temeljnih životnih vrijednosti – međusobnom razumijevanju, ljubavi i skladu. Zahvaljujući tomu, obitelj pronalazi i sama sebi daruje jedan novi, bolji život. A priča dobiva univerzalnu dimenziju. Božidar Prosenjak

Ogrlica s koraljima . Ogrlica s roza koraljima ... KORALJNA OGRLICA, MEDITERANSKI KORALJ Stari rad.

U svemu surađujemo dogovorom. Uvjeti korištenja Politika privatnosti Nekada se koraljna ogrlica stavljala na kolijevku novorođenčeta kako bi odagnala svako zlo od djeteta.

POVEZANE KNJIGE