Krav maga za život

Krav maga za život - Tuđan, Branimir | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tuđan, Branimir
DIMENZIJA
8,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Krav maga za život.pdf
ISBN
5251722387268

OPIS

Prva knjiga o izraelskom borbenom sustavu krav maga koja se ne bavi samoobranom, već borbu shvaća kao metaforu za život. Hrabrost, lojalnost, kreativnost, ljubav, osobna i životna ravnoteža, prijateljstvo, podnošenje boli i životnih udaraca, razvijanje pobjedničkog mentaliteta i optimalno postignuće UNATOČ ILI ZAHVALJUJUĆI teškim trenucima koji čine ŽIVOT. U Krav maga za život izloženo je (…) iskustvo profesionalca i humanista koji se usudio svoja iskustva i znanja podijeliti s drugima.

Popularna psihologija. KRAV MAGA - šta je, kako je nastala i zašto vam može spasiti život? Kako je antisemitizam sve više rastao, Jevreji su bili mete pljački i oduzimanja svega što su imali. Od nakita, umetnina, automobila, pa i oružja, koje su posedovali kako bi odbranili svoju porodicu.

Tvoja e-mail adresa spremljena je u Krav-maga.hr CMS web programu, na serveru tvrtke Cratis d.o.o., a bit će također proslijeđena Mailchimp.com servisu ... Edukacija za Krav Maga instruktore održava se u dva dijela početkom 2020. godine: 12 dana u Zagrebu, 12 dana u Beogradu.

POVEZANE KNJIGE