Kuharica za alergičare

Kuharica za alergičare - Sherwood, Alice | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sherwood, Alice
DIMENZIJA
11,39 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuharica za alergičare.pdf
ISBN
7341713288524

OPIS

UKUSNA HRANA U KOJOJ ĆE SVATKO UŽIVATI Alice Sherwood otkrila je strašan svijet alergija na hranu kada je njezinom dvogodišnjem sinu ustanovljena alergija na jaja i orašaste plodove. Razočarana hranom koju mu je smjela pripremati, odlučila je izmisliti vlastite recepte. U knjizi ćete pronaći više od 100 ukusnih i slasnih recepata za osobe s alergijama: od hrskavih i ukusnih peciva, kremastih sladoleda i kolača koji se „tope u ustima“ sve do orginalnih ideja za svečane večere iz mediteranske, azijske, meksičke ili britanske kuhinje. Četri kuharice u jednoj knjizi- svaki recept možete pripremiti bez jednog ili više od četri glavna alergena- bez jaja, mlijeka, orašastih plodova i glutena. Uz KUHARICU ZA ALREGIČARE nećete se osjećati kao da ste na strogoj i ograničenoj dijeti.

Načini plaćanja. Kupnju odabranih naslova moguće je obaviti na četiri načina: ... Kuharica za sva godišnja doba.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Autor: Ingeborg Schindler, I.Bräckle, B.Karch Izdavač: August Cesarec, Zagreb/ Založništvo tržaškega tiska, Trst Godina izdanja: 1986. Broj stranica: 227 ... Prodajem knjigu Kuharica za alergičare, grupa autra, izdavač August Cesarec Zagreb, 1986.

POVEZANE KNJIGE