Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi

Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi - Lovrić, Jasna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lovrić, Jasna
DIMENZIJA
5,93 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za vježbe iz medicinske kemije i biokemije-novi.pdf
ISBN
2006988718451

OPIS

PRIRUČNIK ZA VJEŽBE IZ MEDICINSKE KEMIJE I BIOKEMIJE ZA STUDENTE MEDICINE Drugo, preuređeno, dopunjeno i prošireno izdanje ovog Priručnika za vježbe iz medicinske kemije i biokemije izlazi iz tiska tri godine nakon prvog izdanja. Priručnik je namijenjen studentima prve i druge godine Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, a napisan je u skladu s novim programom kolegija Medicinska kemija i biokemija 1. i 2. Priručnik je podijeljen u dvije cjeline. U metodološkom dijelu sažeto su prikazane i objašnjene osnove metoda kojima će se studenti koristiti u laboratorijskom radu tijekom svog studija. Drugu cjelinu čini praktični dio koji se sastoji od 17 vježbi. Ovaj je priručnik rezultat rada nastavnika i suradnika s Katedre za medicinsku kemiju, biokemiju i kliničku kemiju.

Naruči. Uvez: spiralni Format: 20x28,5 cm Drugo, preuređeno, dopunjeno i prošireno izdanje ovog Priručnika za vježbe iz medicinske kemije i biokemije izlazi iz tiska tri godine nakon prvog izdanja.

U ... Priručnik za seminare i vježbe iz medicinske kemije i biokemije 2. 29.

POVEZANE KNJIGE