Rusija u banani

Rusija u banani - KIašin, Oleg | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
KIašin, Oleg
DIMENZIJA
8,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Rusija u banani.pdf
ISBN
9827147406901

OPIS

U noći s petog na šesti studeni 2010. godine novinara i autora romana Rusija u bananiOlega Kašina zvjerski su pretukli nepoznati napadači u dvorištu njegove kuće. Dva mjeseca prije tog slučaja, koji je uznemirio cijelu zemlju, Oleg je poslao u redakciju svoj roman Rusija u banani (orig. Roissja vperde). Roman se temelji na fantastičnom slučaju – eksperimentu ubrzavanja rasta živih bića, koji izaziva pomutnju u mesnoj industriji, ali i u državnim službama. Ubrzo se počinje raditi na stvaranju super ljudi, što dovodi do zločina i tajanstvenih smrti… Kada pročita roman, čitatelj će se dosjetiti tko bi mogao stajati iza napada na Olega Kašina.

Rad se sastoji od tri glavna dijela: u prvom dijelu predstavljena je biografija autora romana Olega Kašina, njegov roman «Rusija u banani», kao i prevoditelj romana Fikret Cacan i izdavačka kuća «Edicije Božičević» koja je objavila roman. Rusija će u veljači početi masovnu proizvodnju svog drugog cjepiva protiv COVID-19, rekao je u utorak premijer Mihail Mišustin pošto je zemlja prošlog tjedna započela s kampanjom masovnog cijepljenja.. Idućeg mjeseca počinjemo masovnu proizvodnju cjepiva EpiVacCorona, rekao je Mišustin na sastanku koji je prenosila televizija, dodajući da je ruska vlada za tu namjenu izdvojila oko ... Rusija ima ambiciozan plan: Poslat će na Mjesec robote koji će Zemlju štititi od asteroida Ranije je glasnogovornik Kineske nacionalne svemirske agencije CNSA, Xu Hongliang, izjavio da Kina nastavlja s istraživanjem Mjeseca te da planira ujediniti napore u tom smislu s Rusijom o projektima vezanima za istraživanje Mjeseca. premda sami sebe dosta precijenjuju u ovoj situaciji.

Россия [rɐˈsʲijə]; službeno Ruska Federacija, rus. Российская Федерация, skrać.RF), država na istoku Evrope i sjeveru Azije.Površinom je najveća država na svijetu (oko 11,5% zemaljskog kopna), ali je većina državnog teritorija slabo naseljena pa po broju stanovnika zauzima deveto mjesto (poslije Kine, Indije, SAD-a, Indonezije, Brazila i ... Možda sam u banani jer se Rusija, tražeći staru slavu, poput nepozvanog gosta uselila u Ukrajinu i odlučila ostati za stalno.

POVEZANE KNJIGE