San o sreći

San o sreći - See, Lisa | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
See, Lisa
DIMENZIJA
11,36 MB
NAZIV DATOTEKE
San o sreći.pdf
ISBN
3270659954963

OPIS

Novi romanLise See, “San o sreći”, nastavak je priče o sestrama Pearl i May, glavnim junakinjama “Djevojaka iz Šangaja” u kojem ulogu heroine preuzima devetnaestogodišnja Joy. Otkrivši dugo čuvanu tajnu o svojem porijeklu – da joj je biološka majka May, a ne Pearl – Joy odluči poći u komunističku Kinuda bi pronašla svojeg biološkog oca, ali i zato što jeprivučena komunističkim idealom pravednog društva.

dok se želje ko pahulje množe. a uzalud samo od sebe bježim.

Prikaži sve Informacije o snovima Značenje snova - sanjarica abecedno Tumač snova Što znače naši snovi? Spavanje - stanje promijenjenog stanja svijesti Snovi i sanjanje Sanjarenje ili lutanje misli San ili java, kako ih razlučiti Podsvijest i podsvjesno stanje Noćna mora Mjesečarenje u snu Lucidni snovi i lucidno sanjanje Izreke i citati o sreći "Ljudi se hiljadu puta više trude da steknu materijalno nego duhovno bogatstvo, mada je sasvim sigurno, da našu sreću stvara ono što jesmo, a ne ono što imamo." Arthur Schopenhauer O IZLOŽBI: Slikar Mazalo, junak pripovetke Dž.R.R.Tolkina Drvo i list, sanjao je san o sreći. Sanjao je idealni pejzaž, u koji je želeo da ode i tamo zauvek živi u miru, ljubavi i sreći.

POVEZANE KNJIGE