Šišmiš

Šišmiš - Nesbo, Jo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nesbo, Jo
DIMENZIJA
5,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Šišmiš.pdf
ISBN
3598950181631

OPIS

Mlada Norvežanka, zvijezda televizijskih sapunica, koja je došla u Australiju kako bi radila kao konobarica, pronađena je mrtva na obali oceana. Svi tragovi upućuju na ubojstvo. Harry Hole, detektiv iz policijske uprave u Oslu, odlazi u Sydney da pomogne australskoj policiji u istrazi. Iako mu je namijenjena uloga promatrača, pasivnost Harryju nije u krvi: uključuje se u istragu, a na kraju je u slučaj umiješan i na osobnoj razini jer se zaljubljuje u Birgittu – prijateljicu ubijene djevojke. Njegovo fizičko i duhovno putovanje Australijom sve ga više povezuje s aboridžinskim mitom o čovjeku šišmišu koji za sobom vuče trag smrti. Šišmiš je prvi roman u serijalu o Harryju Holeu, detektivu koji je Nesboa učinio planetarno popularnim autorom.

Također, nadodaje da istragu oko početnog izvora zaraze treba proširiti izvan Wuhana, pa i Kine. šišmiš Strani nogomet vjernost Navijač Valencije dobio statuu na Mestalli: klub mu se odužio za dolaske na utakmicu iako je izgubio vid Piše Hina Navijač španjolskog nogometnog prvoligaša Valencije Vicent Navarro Aparicio dobio je na tribinama stadiona Mestalla brončanu statuu kao zahvalu što je godinama dolazio na utakmice ... JOHANN STRAUSS mlađi. Šišmiš Vratolomni omnibus zabave i beskonačni splet melodija Straussa mlađega.

Šišmiš Vratolomni omnibus zabave i beskonačni splet melodija Straussa mlađega. Složena i stoga vrlo zanimljiva pripovijest puna intriga, preljuba i različitih ambicije te naizgled bezbrižna zabava u raskošnim kostimima je opereta Šišmiš, jedno od najboljih djela bečoga Kralja valcera Johanna Straussa mlađega. Orkestar, zbor i solisti Opere te Balet HNK Ivana pl.

POVEZANE KNJIGE