Trening namijenjen mladeži

Trening namijenjen mladeži - Petermann, Franz: Petermann, Ulrike | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Petermann, Franz: Petermann, Ulrike
DIMENZIJA
5,94 MB
NAZIV DATOTEKE
Trening namijenjen mladeži.pdf
ISBN
5881225909380

OPIS

Trening namijenjen mladeži – Strukturiranje radnog i socijalnog ponašanja CD Trening koji je pred vama nije usko ograničen na neku specifično mladenačku problematiku, već je usmjeren na izgradnju i poboljšanje radnog i socijalnog ponašanja djece i mladih u dobi od 13 do 20 godina. S obzirom na širok raspon primjene moguće je ostvariti ciljano poticanje samo za određene oblike ponašanja, među kojima su na prvom mjestu agresivno-nesocijalno ponašanje, te pomanjkanje inicijative i problemi s motivacijom, osobito radnom. Usto se radi i na prepoznavanju emocija i socijalnoj kompetenciji, te predodžbama o profesionalnoj budućnosti. igranjem uloga uvježbavaju se i vještine vezane uz zvanje.

u projektu „Trening životnih vještina" sudjelovali su učenici šestih razreda iz 2 osnovne škole na području grada Osijeka, i to: OŠ D. Cesarić, OŠ F.

godine HUM-ov projekt HUMolegijom do HUManije zajednice financiran je od strane Grada Zagreba u razdoblju provedbe do 31. prosinca 2020.

POVEZANE KNJIGE