Veliki suvremeni bonton

Veliki suvremeni bonton - Schneider-Flaig, Silke | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Schneider-Flaig, Silke
DIMENZIJA
3,95 MB
NAZIV DATOTEKE
Veliki suvremeni bonton.pdf
ISBN
4847239386218

OPIS

Lijepo ponašanje uvijek je u modi 2. izdanjeSamopouzdan nastup i uspjeh u društvu. Kako to postići? Pročitajte ovu knjigu i saznajte! Osnove lijepog ponašanja. Najvažniji je prvi dojam! Saznajte sve o tome kako pozdraviti, kako se pravilno ponašati za stolom i kako voditi ležeran razgovor, a da pritom ne napravite kakvu nezgodnu pogrešku – siguran nastup u svim situacijama. Pravila ponašanja u privatnom životu. Sve o suvremenoj komunikaciji i primjerenom ponašanju u svakodnevnom životu – siguran nastup i u privatnim životu! Pravila ponašanja u poslovnom životu. Poslovni počeci i profesionalni razvoj – od savršeno sastavljene molbe za posao i pravilnog odijevanja na radnom mjestu do stilski dotjerane poslovne korespondencije. Pravila lijepog ponašanja širom svijeta. Različite zemlje i ljudi, različiti običaji. Naučite kako se sigurno kretati svijetom punim različitih kultura.

Osnove lijepog ponašanja - Pravila ponašanja u privatnom životu - Pravila ponašanja u poslovnom životu - VELIKI SUVREMENI BONTON: MALA ENCIKLOPEDIJA LIJEPOG PONAŠANJA. 100,00 kn nije dostupno.

100,00 kn nije dostupno. ISBN: 953-99223-1-3.

POVEZANE KNJIGE