Dar knjiga – Sreća

Dar knjiga – Sreća PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
8,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Sreća.pdf
ISBN
1729572213430

OPIS

Mali znak pažnje izmamit će osmijeh na lice, a lijepa riječ razvedrit će dan. Dar od srca, pun ljubavi, koji sadrži lijepe želje trajna je vrijednost koja ne blijedi. U ediciji poklon-knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kada posegnete za njima.

Aktualna top ljestvica najtraženijih naslova u vjerskim knjižarama Verbum donosi istovremeno deset vrijednih i zanimljivih knjiga različite tematike u kojima će svatko […] Ova će vam knjiga pomoći da u životu primjenjujete biblijska načela i zbližite se s Bogom. Pismo Vodećeg tijela Vodeće tijelo Jehovinih svjedoka potiče sve one koji ljube Jehovu da se ugledaju na Isusa, koji je uvijek bio blizak sa svojim Ocem. Ova knjiga predstavlja jedan budistički odgovor koji je u isto vreme i zahtevan ali i lekovit, optimističan i pristupačan.

poglavlje - Ne pouzdaj se u izgled Mudrost uzvisuje glavu siromahu i posađuje ga među knezove. Dar ljubavi je meditacija o ljubavi. Govori o najvažnijim pitanjima koje ćete ikad naučiti.

POVEZANE KNJIGE