Dar knjiga – Za najbolju mamu na svijetu!

Dar knjiga – Za najbolju mamu na svijetu! Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Dar knjiga – Za najbolju mamu na svijetu!.pdf
ISBN
6397932752585

OPIS

Mali znak pažnje izmamit će osmijeh na lice, a lijepa riječ razvedrit će dan. Dar od srca, pun ljubavi, koji sadrži lijepe želje trajna je vrijednost koja ne blijedi. U ediciji poklon-knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kada posegnete za njima.

Title: volim_mamu_ispravljeno.indd Author: Jelena Za najbolju mamu na svijetu! Kupi; Za najbolju mamu na svijetu! Zbirka vječnih mudrosti. KATEGORIJE Za najbolju mamu na svijetu - U ediciji darovnih knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kad posegnete za njima.

Proučavajući likovna djela Pabla Picassa i Heather Galler dobili smo poticaj kako nacrtati portret svoje majke. ZA PORTRET MAJKE POTREBNO JE: crtež; rebrasti karton za okvir; cvijet od papira za ukras ... Za najbolju mamu na svijetu! U ediciji darovnih knjižica OSMIJEH pronaći ćete sklad lijepih misli i fotografija koji će probuditi uspomene svaki put kad posegnete za njima.

POVEZANE KNJIGE