Horor – Priče za laku noć 3

Horor – Priče za laku noć 3 - Baum | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Baum
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Horor – Priče za laku noć 3.pdf
ISBN
9845806386988

OPIS

U ovoj zbirci, trećoj po redu, u skoro godišnjem ritmu izlaženja, mjesto su našli razni velikani svjetske književnosti sa svojim nepoznatim djelima. Ima tu svega, od školske lektire poput Marka Twaina i njegovih čudnih snova, Oscara Wildea bez slike Doriana Greya, Franka L. Bauma bez čarobnjaka i zlatnog puta, Ivana Turgenjeva bez očeva i sinova, Rudyarda Kiplinga bez tigrova i džungle, Jacka Londona bez vukova i teškog života na Aljasci, a Leonid Andrejev i njegov Lazar pričaju priču o uskrsnuću dok se Walt Whitman bavi školskom disciplinom… No nemojte misliti da su zaboravljeni i autori koji će u godinama koje dolaze tek postati klasikom, a možda jednog dana i sami biti uvršteni u lektiru. Edith Nesbith standardno je dobra u svojim horor minijaturama dok se Washington Irving poigrava odnosom vraga i malog čovjeka. Priča Boba Shawa je na granici horora, ponajviše zbog neočekivanog raspleta i kraja gdje šok i nevjerica preuzimaju mjesto stravi. David J. Schow, kao scenarist kultne Vrane priča o običnom tjednu lovca na vampire. Tu je i Mike McCormack s dobrom pričom o umjetnosti napisanoj poput predgovora katalogu izložbe i o tome što je sve potrebno da bi čovjek postao priznati umjetnik…

pogotovo u horor žanru, zombiji su živi mrtvaci koji se hrane mesom živih ljudi, a ponekad ... Noć se spustila naglo. Samo je nahrupila u sobu kroz širom raskriljen prozor koji se u tom trenutku sa treskom zalupio.

[3] Alicijin opis u dobi od dvadeset godina prema razgovoru s dvjema ženama koje su ju poznavale kao studenticu u MIT-u: Joyce Davis, 17. 5.

POVEZANE KNJIGE