Imperium

Imperium - Harris, R. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Harris, R.
DIMENZIJA
12,24 MB
NAZIV DATOTEKE
Imperium.pdf
ISBN
6143870887149

OPIS

Stari Rim, taj slavni grad sagrađen na bujici nečisti, vrvi ambicioznim i bezobzirnim ljudima. Nitko od njih nije briljantan kao Marko Ciceron. Mladi odvjetnik u usponu, uz potporu pronicave žene odluči sve staviti na kocku u jednoj od najdramatičnijih sudskih parnica svih vremena. Dobije li spor, postat de konzul; izgubi li – s njim je svršeno. Međunarodno priznat i hvaljen zbog pripovjedne živosti i povijesne preciznosti, roman Imperium Roberta Harrisa veličanstvena je priča o vječnoj borbi za mod i nenadanoj propasti cijelog jednog društva.

je tvrtka koja se ponosi uspjesima i dugogodišnjim iskustvom u prodaji rabljenih vozila. Kroz naš dugogodišnji rad unapređivali smo naše usluge u skladu sa vremenima koja se mijenjaju i potrebama naših klijenata.

Join this fascinating game that has thousands of players from all over the world! - https://www.imperiumao.com.ar Imperium definition, command; supreme power. See more.

POVEZANE KNJIGE